ČEKA SE PRVA PROLEĆNA POBEDA

Samo reči hvale ima za igrače šef struke Ivan Stefanović, kada je u pitanju partija protiv Radnika:

-Celo drugo poluvreme smo igrali bez Alena Melunovića i momci su pokazali karakter, taktičku disciplinu, izdržali jedno nadljudsko opterećenje što se tiče trčanja, borbenosti, zalaganja, koncentracije. Sačuvali smo bod, ali i mogli da kaznimo ekipu Radnika u samom finišu posle kornera. Okrećemo se TSC – u, svesni da neće biti lako. Rekao sam igračima u svlačionici da se mi pitamo i ukoliko budemo na nivou iz Surdulice, pobeda neće doći u pitanje, bez obzira što ne možemo da računamo na Melunovića, ali tu je Kunić.

Uzda se Ivan Stefanović i u podršku sa tribina:

-Pozivam navijače da dođu i podrže nas. Termin je idealan, subota, 14 časova, biće lepo vreme. Uvek je lakše uz navijače, a sigurno je da će momci dati sve od sebe da ih obraduju. Veliku zahvalnost dugujemo i navijačkoj grupi Jakuza. Bodrili su nas u Surdulici svih 90 minuta, nadam se da će u subotu biti još brojniji na „severu“.

TSC smo jesenas pobedili, u međuvremenu, sastav subotnjeg rivala je prerpeo određene promene…

-Nije to onaj tim u kojem su glavni igrači bili bili Zec, Silađi, Lukić. Na klupu je jesenas seo Lazetić. Gaji isti sistem igre i istu formaciju sa trojicom igrača u zadnjoj liniji. Svakako, neugodna su ekipa. Doveli su napadača Škuletića, o kome ne treba trošiti reči. Imaju odličnog  Stanojeva, Ratkova, Banjca, ali smatram, da smo bolji i da će, pre svega, presuditi voljni momenat i veća želja za pobedom – zaključio je trener Stefanović.

I kapiten Saša Marjanović ima samo reči hvale za goste iz Bačke Topole:

-Da bi pobedili TSC, dobru i iskusnu ekipu, koja je već duži period na okupu, mora sve da se poklopi: dobra igra, da budemo borbeni, imamo posed, ali i da podignemo nivo, bar za još deset posto. Ako hoćemo neku ozbiljniju poziciju na tabeli, moramo da pobeđujemo, posebno kod kuće i nadam se da ćemo, uz podršku sa tribina, biti na visini zadatka.

 

P