ČARAPANI, HAJDE DA SE PREBROJIMO!

Danas smo i zvanično pokrenuli akciju Navijaj za Napredak! Čarapani, hajde da se prebrojimo! U pitanju je prodaja virtulenih ulaznica za prolećnu sezonu Linglong Tire Super lige po simboličnoj ceni od 500 dinara!
Kupac svake ulaznice ima mogućnost da sa tribina isprati devet utakmica u Kruševcu, a podsećamo, čeka nas i duel sa Crvenom zvezdom. Naravno, ukoliko bude dozvoljena poseta stadionima. U suprotnom, sa kodom sa svoje ulaznice možete da pristupite grupi na našoj Fejsbuk stranici i uživo pratite direktan prenos svih utakmica do kraja sezone, uključujući i one sa gostovanja.

Dakle, minimalan izdatak, za maksimalno uživanje, koje će, nadamo se, upotpuniti naši fudbaleri na terenu!

Kupovina ulaznica vrši se na jednostavan način, ulaskom na stranicu PRODAVNICA na našem sajtu, sa detaljnim uputstvima…

Uoči svake utakmice u Kruševcu, ukoliko ne bude dozvoljena poseta stadionima, 20 najsrećnijih će dobiti kartu za VIP ložu na našem stadionu.

U znak zahvalnosti za podršku klubu, na ulazu na stadion, postavićemo tablu sa imenima vlasnika svih virtuelnih ulaznica, a na poslednjoj utakmici u Kruševcu, protiv Mladosti iz Lučana, organizovaćemo veliku nagradnu igru. Srećnim dobitnicima ćemo darivati opremu našeg i vašeg kluba, lopte, dresove, trenerke, šalove, kačkete, kišobrane… A, glavna nagrada je nešto, zaista specijalno. Najsrećniji dobitnik će imati mogućnost da kao šef stručnog štaba vodi jednu od prijateljskih utakmica u letnjem pripremnom periodu i uđe u istoriju voljenog kluba, uz maksimalnu medijsku propraćenost tog događaja.

Zato – Navijaj za Napredak i Čarapani, hajde da se prebrojimo!

P