BORBA TEK PREDSTOJI

Nije bilo lako boriti se sa opasnim napadačima Vojvodine, ali odigrao je Dejan Kerkez bez greške, izuzimajući skrivljeni jedanaesterac, koji je u, dva navrata, odlični golman Vasiljević odbranio…

-Iza nas je jedan bolan poraz, svima nam je teško pao, jer svesni smo da smo morali i mogli da pružimo više, da odigramo bolje na prolećnoj premijeri. Nakon gola smo izgledali prilično loše, ali ono što je bitno, sačuvali smo pozitivnu energiju i atmosferu u ekipi, uprkos porazu. Nema ni razloga da bude drugačije, izgubili smo jednu utakmicu, ali borba tek predstoji, pre svega za plej – of, koji nam je prvi cilj i siguran sam da ćemo već u ponedeljak, u Surdulici da odigramo bolje i, uz malo sreće, da zabeležimo i pobedu – ističe pouzdani defanzivac Dejan Kerkez.

Šef struke Ivan Stefanović je poraz na „Karađorđu“ podveo pod loš dan, ali naglašava da su pouke izvučene:

-Nemam previše vremena da se osvrćemo na Vojvodinu, jer već u ponedeljak nas čeka gostovanje kod Radnika. Rekao sam i ranije da pogled na tabelu može da zavara, jer izuzimajući Partizan, Zvezdu i donekle Vojvodinu, svako svakog može da pobedi. Spremamo se za gostovanje u Surdulici, svesni da nam predstoji još jedan težak zadatak. Radnik u svojim redovima ima dosta dobrih pojedinaca, pojačali su se, na startu slavili u Subotici sa 2:0, a prema viđenom, mogli da budu i ubedljiviji. Izvukli smo pouke iz poraza od Vojvodine i mislim da ćemo biti pravi u Surdulici. Očekujem kvalitetnu utakmicu i da upišemo bodove.

Petar Kunić je dobio specijalnu masku i biće u konkurenciji, dok je Marko Bačanin pod znakom pitanja, jer još uvek se nije u potpunosti oporavio od povrede. Sa nestrljenjem se čeka dokumentacija iz Turske za Alena Melunovića.

-Videlo se u Novom Sadu koliko nam nedostaje pravi napadač. Probali smo taj problem da rešimo sa Đorđem Jovanovićem, jer Bačanin nije mogao da igra više od pola sata i pitanje je hoće li uopšte moći na teren u Surdulici. Kunić radi sa ekipom, dobio je masku, biće u kombinaciji za stratnih 11. Klupski operativci čine sve da se kompletira dokumentaciju za Melunovića. Ne treba o njemu trošiti reči, veliko je pojačanje. Nadam se da će do utakmice sa Radnikom papiri stići i da ćemo moći da računamo i na Alena – zaključio je šef stručnog štaba Ivan Stefanović.

 

P