BEZ BELE ZASTAVE PROTIV ZVEZDE

U drugom kolu šampionata gostujemo na stadionu „Rajko Mitić“. Utakmica sa Crvenom zvezdom se igra sutra (subota, 05. avgust) od 20:05 časova.

-Posle prvog, neočekivanog poraza na našem terenu, gostujemo Crvenoj zvezdi. Ono što je sigurno, motiv neće izostati. Znamo šta treba da uradimo, kako bi se na kvalitetan i organizovan način pokazali našu snagu. Analizirali smo ekipu Crvene zvezde i jasno uvideli ono što rade vrlo kvalitetno, a to je konstantan pritisak na loptu, odnosno presing i na prvom mestu će nam biti, kako da se odupremo tome. I na koji način da prebacimo loptu, odnosno težište igre iza njihovih leđa. Obavili smo nekoliko razgovora posle poraza od Železničara i očekujem i nadam se da smo naučili našu lekciju. Verujem da će igrači, kao grupa, u utakmici protiv izuzetnog domaćina, dati maksimum. Sa nestrpljenjem čekamo beogradski meč, svesni snage ultra kvalitetnog rivala, ali imamo pravo da verujemo da možemo da se odupremo na kvalitetan način ako svako preuzme odgovornost za svoju ulogu na terenu – poručio je na današnjoj konferenciji za medije šef stručnog štaba Dragan Perišić.

Filip Krstić je bio jedan od zapaženijih prvotimaca na premijeri u Kruševcu.

-Svi smo svesni kvaliteta koji Zvezda ima u svakoj liniji tima, ali to ne znači da idemo u Beograd sa belom zastavom. Potrudićemo se da ispoštujemo sve zadatke koje nam je postavio stručni štab. Moramo da verujemo u sebe, budemo disciplinovani i da pokažemo reakciju u odnosu na prošlu utakmicu. Malo je igrača koji imaju privilegiju da igraju na Marakani, pa je ovo prilika i da uživamo na terenu i pokažemo se u najboljem svetlu – zaključio je Krstić.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

P