ANALIZA I MOBILNOST PRED KUP

Pred utakmicu sa Kragujevčanima imali smo bod manje i plan je bio, preskočiti ih na tabeli u međusobnom duelu. Upisan je, međutim, poraz i sada imamo četiri boda manje i još četiri utakmice nade. U međuvremenu i Kup…

-Drastično, na rezultat je uticao naš odnos u prvom poluvremenu. Znali smo u pripremi utakmice, a to je bio i prvi zahtev, naročito u početnih 25 minuta, da energetski odgovorimo ekipi Radničkog, jer smo znali da će da agresivno otvore utakmicu zbog važnosti meča. Ono što nam je bilo na prvom mestu, nismo ispoštovali i automatski je sve ostalo palo u vodu. Razloge ćemo analizirati – istakao je posle poraza na stadionu „Čika Dača“ šef stručnog štaba Dragan Perišić.

Poraz u Kragujevcu je korak nazad u borbi za realizaciju ambicija u prvenstvu, a već u sredu predstoji susret osmine finala Kupa Srbije, protiv Spartaka u Subotici i neophodno je pred novi izazov mobilisati snage i staviti prst na čelo, smatra šef struke:

-Igrači su se sami izborili, svojim kvalitetom, da izađu iz jedne teške situacije, a sad smo se vratili nazad. Takav odnos je zaista nedopustiv, Super liga to ne trpi. Kritike preuzimam na sebe, a dobro ću razmisliti oko sastava za kup duel u Subotici, ali i oni treba o svemu da razmisle.

 

 

 

 

 

 

 

P