Abubakar spreman za Proleter

Omaru Abubakar,kamerunski napadač, predstavljen je danas na konferenciji za medije Fudbalskog kluba Napredak. Tom prilikom, Abubakar je rekao da se rad odazvao pozivu predsednika Marka Miškovića i da se sa zadovoljstvom vraća u srpski fudbal:

“ Moj dolazak u Napredak se poklopio sa trenutkom u mojoj karijeri kada imam potrebu da se odužim čoveku koji me je doveo u srpski fudbal. Drago mi je što sam u Kruševcu, dugo nisam igrao, ali se trudim da što pre uđem u formu.  Igrači i ceo stručni štab su mi dali podršku, radim naporno i nadam se da ću ubrzo početi da igram.“

Ovo je potvrdio i šef stručnog štaba Ivan Stefanović koji je rekao da se Abubakarov nastup očekuje već protiv Proletera.

A kako protiv TSC-a?

„Posle dva poraza odlazimo na nezgodno gostovanje izvrsnoj ekipi TSC-a bez Gavrića, Aksentijevića i Ožegovića koji su kažnjeni. Momci su spremni, dobro rade i treniraju, a dobili su podršku svih jer se dešava u fudbalu da budete bolji ali da izgubite utakmicu.

Ubeđen sam da će protiv TSC-a dati svoj maksimum, vraćaju nam se Đorić i Eskić koji su željni igre i dobro su spremni.

TSC je ekipa koja je dugo na okupu, imaju dosta kvalitetnih pojedinaca, čvrsta ekipa, u jesenjem delu su bili bolji od nas, izbacili su nas iz Kup-a. Visoke su im ambicije, ali mi immao pravo na ambiciju da se neporaženi vratimo,“ rekao je šef stručnog štaba Napretka Ivan Stefanović.

Utakmica TSC-Napredak igra se u nedelju 1.marta u Senti.

P