mart 10, 2017 admin

Pobeda je imperativ!

 

Kadrovski problemi muče ekipu Napretka. Zdravstveni karton nije na zavidnom nivou, pa se povređenima pored Markoskog i Kasalice pridružio i Vidaković:

" Najbitnije je dobro odmoriti igrače pred predstojeću utakmicu. Pored Markoskog, za koga očekujem da će se iza nedelje priključiti ekipi, za Kasalicu ćemo sačekati bar još dve nedelje.Povreda Vidakovića je nešto što nas je poremetilo, ali bez obzira na sve mi radimo i spremamo se za prestojeću utakmicu, a zna se šta nam je cilj.

Ja sam više nego uveren da ćemo spremni dočekati nedeljnu utakmicu", rekao je šef  stručnog štaba Napretka Vuk Rašović najavljujući utakmicu protiv Radnika iz Surdulice.

Utakmica se igra u nedelju 12.marta od 15:00 časova. Pozivajući publiku da u što većem broju dođe na stadion i pruži nam podršku u borbi za vrh tabele fudbaler Slobodan Urošević je rekao da osvojen bod u Subotici znači mnogo:

"Spartak je tradicionalno neugodan proivnik za nas, i taj bod predstavlja uspeh. Naravno da je to uticalo i na atmosferu u ekipi, idemo dalje, gledamo napred. Moramo dobro da se spremimo i ostvarimo pozitivan rezultat. Pozivam publiku da dođe u što većem broju i daju nam podršku na našem putu ka vrhu tabele".

Ulaznice će biti puštene u prodaju na sam dan utakmice od 10:00 sati na blagajnama stadiona Mladost. Cena ulaznica je nepromenjena: sever i jug se prodaju po ceni od 150 dinara, istok 250, zapad jedan 300 i zapad dva 400 dinara.