ZA POPRAVLJANJE UTISKA

U petom kolu plej – ofa gostujemo u Bačkoj Topoli, kod TSC – a. Još posle prve runde doigravanja i poraza od Vojvodine postalo je jasno da od borbe za Evropu nema ništa i da nam je u ovoj sezoni osmo mesto krajnji domet. Imali smo, međutim, prilika da popravimo utisak, ostale su neiskorišćene. Možemo li se do kraja, makar malo odužiti navijačima!?

-TSC i dalje vidi šansu da se uključi u borbu za izlazak na međunarodnu scenu, tri boda ih deli od četvrtog mesta. Respektujemo domaćina, znamo sve o njima, svesni smo njihovog kvaliteta. Igraju lep, napadački fudbal, ali smatramo da možemo ravnopravno da se nosimo sa njima. Ostale su nam tri utakmice do kraja i verujem da će naši igrači iskoristiti šansu da, bez straha, pokažu šta znaju. Cilj je da u Bačkoj Topoli ostanemo neporaženi. Znamo dobro šta kruševačka javnost očekuje i pokušaćemo u naredne tri runde da popravimo utisak – istakao je na konferenciji za medije Alen Tupajić, prvi asistent šefa struke Zorana Milinkovića.

Na pitanje, koji su aduti ekipe trenera Žarka Lazetića, odgovor je:

-Na golu Filipović, napadač Vukić, Jug Stanojev, koga znam još iz Grafičara, Đakovac… Tražićemo šansu iz polukontri i kontranapada. Mislim da smo tu najjači. I da zaključim, nadam se dobrom rezultatu.

Hoćemo li konačno postići prvi gol u plej – ofu, ostaje da se vidi sutra, od 18:30 kada počinje utakmica…

 

 

 

P