VIŠE OD IGRE

Kao privredni lider u zemlji i regionu Trayal korporacija je i najveći prijatelj kruševačkog sporta. U ovoj godini, kroz projekat TRY ALL SPORT, Trayal korporacija je izdvojila milion evra za pomoć kruševačkim klubovima, ali i takmičarima u individualnim sportovima.

Trayal korporacija je i veliki sponzor FK Napredak, a u svojim redovima ima i mnogo bivših sportista, danas rekreativaca. Takođe i mnogo navijača našeg Kluba. Za Napretkove pristalice, nekadašnje fudbalere organizovali smo, u poluvremenu utakmice sa Crvenom zvezdom, takmičenje u šutiranju penala.

Našem mladom golmanu Lazaru Baleviću na megdan su izašli i šutirali serije od tri penala: Dejan Stojadinović, Ivan Mihajlović, Andrija Jevtić, Dejan Ivanović i Milan Miladinović. Viđeni su efektni golovi, u nekoliko navrata su se isprečile stativa i prečka, a bilo je i odličnih odbrana Lazara Balevića, koji je posle penal ruleta dodelio nekadašnjim fudbalerima, danas radnicima Trayal korporacije, simbolične poklone. I pozvao ih da i u buduće budu na tribinama Napretkovog stadiona.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

P