U NEDELJU SA RADNIKOM, ZA NOVA TRI BODA

U poslednjem kolu preliminarne faze šampionata, u nedelju od 16:30 časova, dočekujemo Radnik iz Surdulice. Pred ovaj duel mi smo osmoplasirani sa 39 bodova i sigurni učesnici plej – ofa, dok se Surduličani nalaze na poslednjem mestu, sa 14 bodova.

Šef stručnog štaba Vladimir Gaćinović odlučio je da javnost upozna sve njegove saradnike, pa je na današnjoj konferenciji za medije govorio Filip Jorgić, mladi trener, prevashodno zadužen za fizičku spremu, odnosno kondiciju naših igrača.

-Iza nas je jedna kompleksna utakmica protiv IMT – a, kompleksna jer smo pre početka, u intervalu manjem od 24 časa saznali da smo u plej – ofu. Siguran sam da nije mnogo onih koji su to očekivali u trenutku kada smo mi došli u Klub, a iz mog ugla zatekli smo ekipu skromne fizičke spreme, pogotovo za zahteve šefa Gaćinovića, sa dosta povređenih igrača, mislim da ih je bilo šestorica. Uz kontinuirani rad uspeli smo da sve podignemo na neki optimalni nivo i da u dobrom raspoloženju čekamo Radnik, ali i u ovakvom odnosu snaga, o kojem svedoči tabela. Idemo u nedelju na pobedu. Gosti nemaju šta da izgube, ali i nama je svaki bod potreban. Izuzev povređenog Đekovića svi ostali igrači su na raspolaganju i imaće šef Gaćinović slatke muke da sastavi tim – istakao je trener Jorgić.

Pouzdani vezista Damir Sadiković imao je u ovoj sezoni dosta problema sa povredama, a golom protiv Javora najavio je da se vraća na najbolji način i od njega se tek očekuje da pokaže koliko vredi.

-Otkako sam došao u Kruševac pratili su me maleri, iako nisam igrač sklon povredama i ovo mi je bila najduža pauza u karijeri. Super se sada osećam i spreman sam da odgovorim svim zadacima na terenu i verujem da će tako biti i protiv Radnika. Nadam se da će biti još golova, a prvenac pod Bagdalom sam doživeo kao nagradu za sve što sam proživeo u prethodnom periodu. Što se tiče nedeljne utakmice, naše je da izađemo na teren, odigramo maksimalno i upišemo nova tri boda – poručio je Sadiković.

 

 

 

 

 

P