ŠARIĆ: NADAM SE OSVAJANJU TRI BODA

Na zatvaranju ovogodišnje sezone pod Bagdalom dočekujemo Čukarički. Utakmica se igra sutra, od 20 časova…

-Čeka nas vrlo zahtevna utakmica, ali nama su takve sve od starta, jer potrajalo je formiranje tima, pa smo ušli u bodovni zaostatak. I na svakoj je bio izražen naboj rezultata, a tako će biti i sutra. O Čukaričkom, koji raspolaže sa velikim brojem kvalitetnih igrača ne treba trošiti reči. Sa druge strane, siguran sam da mi nismo dostigli limit, da rastemo iz nedelje u nedelju i da se ne ponavljam, jer već sam rekao da očekujem od svoje ekipe prava izdanja tek u drugom delu sezone, posle zimskih priprema. Moramo i sada da pružimo maksimum, opraštamo se od naših navijača. Probaćemo da učinimo sve da taj oproštaj bude dostojan Napretka i da naša igra bude bolja nego u prehodnim utakmicama i tako najavimo uspešnije proleće. Neće, naravno, biti lako, jer dobro znamo ko nam je rival – istakao je šef struke Dušan Đorđević.

Što se tiče kadrovske situacije, u odnosu na prethodni period je neuporedivo bolja.

-Praktično su svi igrači na raspolaganju, sem već duže odsutnog Mršića i mladog Marinkovića, koji ima mononukleozu. Možda nisu svi dovoljno spremni. Zogović se konačno oporavio i stavio na raspolaganje – naglašava trener Đorđević.

Kao i šefu stručnog štaba, koji je uspešno predvodio Čukarički, sutrašnji gost je dobro poznat i Marku Šariću, jer prošle godine je nosio dres Brđana:

-Predstoji nam teška i zahtevna utakmica protiv odličnog Čukaričkog, koji u svojim redovima ima mnogo odličnih pojedinaca, ali nismo ni mi bez aduta. Očekujem dobru utakmicu i nadam se da ćemo osvojiti tri boda – bio je kratak i jasan Marko Šarić.

 

 

 

P