SALE, DOKTORE!!!

Želela je Mladost pod Bagdalom da se pomeri sa nule, osvoji prve bodove. Bili su Lučanci na pravom putu u prvom poluvremenu, koje su rešili u svoju korist golom Jojića, a pogodak je nesrećno “potvrdio” Kerkez. U nastavku, međutim, pravo lice Napretka!

Opsedali su puleni trenera Đuričića gol Lučanaca, koji su se povukli da brane stečeno i to im se osvetilo u 56. minutu. Posle prekida, skočio je odlično na drugoj stativi Mršić, nadvisio čuvare i glavom zakucao loptu u mrežu za poravnanje rezultata – 1:1!!!

Nastavili su domaći da napadaju, Tomić je u 60. minutu topovski šutirao sa tridesetak metara pod prečku, a golman Milović krajnjim naporom uspeo da izbaci loptu u korner. Samo dva minuta kasnije, posle asistencije Marjanovića, za malo je neprecizan bio Kočić, a u 70. Napretkov kapiten je uzdrmao stativu.

I onda, trenutak za pamćenje, igrao se 75. minut, loptu je u krugu na centru, na Napretkovoj polovini, prihvatio Saša Marjanović, podigao glavu u video da je golman Milović izašao više nego što je smeo, ili trebalo, svejedno, tek usledio je dalekometni “hitac” iskusnog majstora  I pogodak, koji će najverovatnije biti “gol sezone”, za potpuni preokret i treću uzastopnu pobedu na domaćem terenu. Gol za erupciju oduševljenja, gol koji je trebalo videti uživo i doživeti tu emociju.

Do kraja, mreže su mirovale, mada je bilo šansi i za ubedljiviju pobedu, ali to više nikom nije bilo važno. Dočekali su navijači kraj na nogama, a onda ovacijama ispratili Napretkovog kapitena, uz povike: “Sale, doktore”!!!

P