REMI SA VICEŠAMPIONOM SLOVENIJE ZA KRAJ

U poslednjoj proveri na pripremama u Sloveniji naša ekipa je danas odigrala nerešeno – 2:2 sa vicešampionom Slovenije – Celjem. Vodili su puleni trenera Dragana Perišića dva puta, ali na kraju nije bilo pobednika.

Prvi gol je postigao Đorđe Jovanović. Pošto je oduzeta lopta rivalu na našoj polovini, u nekoliko dodavanja prenešena je na suprotnu stranu, a Đorđe Jovanović je iskosa, sa desetak metara matirao čuvara domaće mreže. Slovenci su izjednačili posle diskutabilnog penala, a usledio je ekspresan odgovor novajlije Babića, koji je pogodio sa dvadesetak metara. U finišu utakmice, posle kornera koji smo imali, viđen je kontraudar domaćih igrača i novo izjednačenje.

-U prethodne dve, u odnosu na utakmice sa Istrom i Rudešom očigledan je veliki pomak i evidentna razlika u svim fazama igre. Polako se nameštamo, sve bolje upoznajemo. Ofanzivna linija je u potpunosti nova, ali padaju golovi i to raduje. Još više, što još uvek ima prostora za napredak – istakao je posle duela sa Celjem šef struke Dragan Perišić.

Sutra sledi povratak u Kruševac, a potom završna faza priprema za novi šampionat, koji startuje 29. jula.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

P