RASPOLOŽENI STRELCI – DOBRI REZULTATI

U 21. kolu Prve lige RIS, grupa Sever, petlići i pioniri su gostovali kod jagodinskog Juniora i izrešetali mrežu domaćina. Petlići su pobedili sa 6:1,  dva gola je postigao Pavle Savić, po jedan – Nikola Veličković, Jovan Janković, Lazar Jovanović i Novak Cvetljanin. Pioniri su, iako nekompletni, trijumfovali sa 6:0! Dvostruki strelac je bio Stefan Milojković, a golove su postigli i – Vojin Milenković, Mihajlo Popović, Kosta Nenković i Ognjen Dimić.

Petlići su četvrti sa 37 bodova, a pioniri ubedljivo prvi sa 58 bodova, 16 više od prvog pratioca Jagodine!

U 25. kolu Prve lige RIS kadeti su na domaćem terenu savladali pirotski Radnički sa 3:1. Marko Marković je postigao dva, Filip Radojičić jedan gol. U 20. kolu Prve lige RIS, grupa Sever, omladinci su u gostima odigrali nerešeno – 3:3 sa Radničkim iz Svilajnca. Golove za naš tim su postigli: Martin Marisavljević, Vukašin Klašnja i Uroš Stanojčić.

Kadeti se nalaze na četvrtom mestu sa 51 bodom, dok omladinci čvrsto drže drugo mesto, koje vodi u baraž za plasman u Kvalitetnu ligu Srbije, sa 46 bodova.

Sutra od 11 časova omladinci, u derbiju kola, dočekuju trećeplasirani Timočanin, od koga imaju pet bodova više. Pioniri u gradskom derbiju, u nedelju od 10 časova, su domaćini Trayalu, dok kadeti u nedelju gostuju ekipi Filip Filipović (14 časova). Petlići su slobodni u narednom kolu.

 

 

 

 

 

 

 

 

P