PRVA POBEDA

Kao što je Ivan Stefanović, šef stručnog štaba, najavio i protiv Timoka je igrao kombinovani tim i opravdao ulogu favorita. Od prvotimaca na terenu su se pojavili golman Vasiljević, Mršić, Rašković, Krstić i Kočić. Od igrača koji su jesenas imali malu minutažu Ivanić, Marinković i Todorović. Džugurdić i Račić su na probi, a šansu traži i mladi štoper Pavlović, izdanak naše škole, koji je „potpisao“ pobedu.

Prvi gol je viđen u 26. minutu, a strelac sa bele tačke je bio Kočić, prethodno je pred golom gostiju oboren Marinković. U 38. minutu ponovo se zatresla mreža Zaječaraca. Nakon kornera, a za sve prekide je bio zadužen Ivanić, loptu je u mrežu poslao Pavlović.

U nastavku je bilo dosta izmena na obe strane, ali ne i golova. Trener Stefanović je testirao: Nikolića, Dabića, Ristića, Labana, Kotlajića, Pecića, Milićevića, Milosavljevića i Aleksu Vasiljevića.

Dabić je pogodio stativu u 75. minutu, a pred našim golom zapretio je Demijan, ali nije uspeo da iskoristi čist zicer, već je tukao nekontrolisano i visoko.

 

P