PROTIV JAVORA, ZA PRODOR U PLEJ – OF ZONU

Još uvek smo na granici između plej – ofa i plej – auta, a u duelu sa Javorom imamo idealnu priliku za iskorak u gornji deo tabele. Utakmica se Ivanjičanima igra se sutra od 17:30 časova na našem stadionu…

-Pre svega, veliki respekt za Javor. To je organizovan klub na svim nivoima i ima veliki kvalitet u igračkom kadru. Sigurno je da ekipa Javora zaslužuje više od 28 bodova i tog 13. mesta. U pitanju je kompaktna i agresivna ekipa, pogotovo u tom srednjem i niskom bloku, što im daje prostor za brze tranzicije, sa ogromnim potencijalom u napadu, sa Stjuartom, Bosićem, Gojkovićem. To su momci, koji mogu da naprave problem svakom protivniku. Sa druge strane, svesni smo šta utakmica može da nam donese, da odredi dalji pravac u kom ćemo da idemo. Težićemo da usmerimo igru onako kako želimo, da budemo istrajni u našoj ideji i da donosimo dobre odluke. Sigurno da će biti određenih modifikacija, ali principi igre ostaju isti – istakao je Branko Savić, asistent šefa stručnog štaba.

U ekipu se vraća Nikola Vukajlović, koji je odradio suspenziju zbog žutih kartona, ali iz istog razloga neće biti Stefana Jovanovića. Ostali, izuzev već duže povređenih Đekovića i Labana, su zdravi. I spremni, uverava kapiten Uroš Ljubomirac:

-Nama je Javor generalno neugodan protivnik i respektujemo ih, kao i svakog drugog rivala, nema tu odstupanja. Oni će doći ovde da se bore za svoje ciljeve, a mi ćemo se boriti za naše. Spremni smo, motivisani, fokusirani. Imao tri utakmice do plej – ofa i plej – auta, a nadamo se da ćemo biti u plej – ofu. Pozivam navijače da dođu u što većem broju, jer njihova podrška nam je mnogo značila na prethodnim utakmicama.

 

 

 

P