Potrebna nam je podrška pravih navijača

Iako se očekivalo da na Banjici neće biti lako, poraz je teško pao igračima Napretka, pa je s tim u vezi šef stručnog štaba Ivan Stefanović zamolio navijače za razumevanje i malo strpljenja:

“ Znali smo da neće biti lako. Ono što je neobjašnjivo jeste da smo pobedili sami sebe,pokušali u drugom poluvremenu da se vratimo u igru, međutim lopta nije htela u gol.

Pozivam prave, verne navijače koji su uvek tu uz klub, uz ove mlade momke, i dele sa njima i dobro i loše. Smetaju mi komentari po društvenim mrežama, zbog količine kritika upućenih na račun igrača, a samim tim i na moj račun. Momci to teško nose, jer je njima najteže što su poraženi, a onda pročitaju i negativne komentare. Mislim da ako je neko veran navijač Napretka on mora da bude uz klub i kada ide i kada ne ide.“

Ta utakmica je arhivirana i novi izazov Napretka je ekipa Radnika iz Surdulice. utakmica se igra u sredu 26.februara sa početkom u 18:00 časova na stadionu Mladost u Kruševcu:

“ Radnik smo analizirali, imaju dobre igrače, naša dvojica bivših igrača su u njihovim redovima:Jović i Kostić, tu je i Vuk Mitošević i Neca Tomić. Mnogo dobrih igrača predvođenih Simom Krunićem, neće biti nimalo lako.

Sa Mojim igračima sam se dogovorio da nikome ništa više nećemo da poklanjamo, pa da posle jurimo bodove, idemo od prvog minuta na pobedu, da daju svoj maksimum, uz podršku naših vernih i pravih navijača. U utakmicu mora da se uđe kako treba i da se pobedi.Tom pobedom bi trebalo da krenemo u seriju dobrih rezultata,“ rekao je Stefanović.

Nimalo lak zadatak u ovom trenutku ima mladi Milan Obradović, kome je stručni štab ukazao poverenje i dodelio mu kapitensku traku:

“ Čast je nositi traku, i hteo bih da se zahvalim Klubu na tome. Ništa nije teško, dobrom partijom u sredu može sve da se preokrene i krene na bolje“.

Utakmica 23.kola Linglong superlige Napredak-Radnik, igra se u sredu 26.februara od 18:00 časova na stadionu Mladost u Kruševcu. Karte za utakmicu biće puštene u prodaju na dan utakmice od 10:00 sati na biletarnicama stadiona Mladost. Cena karata je nepromenjena.

P