PORAZ U LUČANIMA

Na startu plej – ofa, u utakmici bez rezultatskog značaja, Lučanci su, kako je njihov trener Sivić konstatovao posle utakmice, konačno uspeli da pobede Napredak na domaćem terenu – 3:1.

Naša ekipa je bila opasnija u uvodu utakmice, već u drugom minutu viđena je prva šansa pred golom Mladosti. Odlično je centrirao Tomić, ali nije najbolje zahvatio loptu Stanojlović na ivici peterca i ona je završila u naručju golmana Stamenkovića. Do 15. minuta pretili su Majdevac i Stevanović, ali promene rezultata nije bilo.

Na suprotnoj strani domaći su prvu šansu imali u 16. minutu, golman Savić je uspeo da osujeti prvo Siluea, a potom i Tumbasevića, već u sledećem minutu. Oprobao je šut Bastajić u 37. minutu, ali zakačila je lopta Varjačića, koji je na taj način ublažio silinu udarca i Stamenković je uspeo da odbarni.

U samom finišu prvog poluvremena domaći su preko Lekovića da stigli do vođstva, a na suprotnoj strani, u poslednjim trenucima Marjanović je pokušao da iznenadi golmana Lučanaca, ali iskusni Stamenković se nije dao prevariti…

Imao je Majdevac u 53. minutu, posle centaršuta Stanojlovića, dobru šansu, tukao pod prečku, ali još jednom se istakao Stamenković. Umesto izjednačenja, viđen je dva minuta kasnije pogodak na suprotnoj strani: Silue je „spojio“ sa golom Frajdeja i na semaforu je zasvetlelo 2:0.

U poslednjih 10 minuta viđena su još dva gola, prvo je Ćirković pogodio za 3:0, da bi u 83. minutu posle dobrog napada poentirao Bastajić za konačnih 3:1.

P