POBEDNIČKE AMBICIJE

Novi Pazar je na začelju tabele i grčevito se bori sa opstanak, pa ne kriju iz tabora sutrašnjeg domaćina da im je pobeda – jedina opcija. Za plasman u plej – of i nama su tri boda preko potrebna…

-Prvo bih rekao, da je kadrovska situacija dosta dobra. Pauziraće Stefan Jovanović zbog parnih kartona, a u konkurenciji nisu i već izvesno vreme povređeni Tomić, kao i Džugurdić, koji se povredio na prijateljskoj utakmici sa niškim Radničkim. Svi ostali su, verujem, spremni i orni za gostovanje u Novom Pazaru. Čuo sam kakve su ambicije domaćina, naravno, to je legitimno i očekivano imajući u vidu situaciju u kojoj se nalaze. Mi isključivo gledamo sebe i ubeđen sam da je iza nas period dobrog rada i da su igrači spremni da daju jednu pravu reakciju dobrom igrom, fenomenalnim trudom i zalaganjem i da odigramo utakmicu na rezultat. Sigurno je da će nam svaka predstojeća utakmica biti veliki izazov, ići ćemo u svaku sa najvišim ambicijama, ali ponavljam, to mora da isprati veliki trud, besprekoran rad, a za sada momci zaslužuju samo pohvale – istakao je na današnjoj konferenciji za medije šef stručnog štaba Zoran Milinković.

Kapiten Saša Marjanović nije se pojavio na terenu na prijateljskoj utakmici protiv Nišlija zbog lakše povrede, ali spreman je da povede saigrače u borbu za prvu prolećnu prvenstvenu pobedu:

-Očekuje nas jako bitan susret, kao što je i domaćinu. U prošlom kolu smo dobili šamar od Voždovca i mislim da nema veće motivacije da se ispravimo i dokažemo da to nismo bili pravi mi. Nadam se da ćemo, svako pojedinačno i svi zajedno, pružiti maksimum i najbolje od sebe i doneti tri jako važna boda iz Novog Pazara.

 

 

P