Po bodove kraj Moravice

Odlazak u Ivanjicu po bodove na stadionu kraj Moravice želja je svih navijača Napretka, nakon izgubljenih bodova u prvom kolu Ling long super lige. Ali bodovi se tamo ne osvajaju lako:

„Javor je ekipa koja nije promenila mnogo igrača. u vom momentu imaju blagu prednost jer su uigraniji od nas,međutim igrači znaju d amoraju d apoštuju dres Napretka, da rade i slušaju. Momci imaju srce i želju i nema odstupanja.  Devetnaest je kola, sa svima se mora odigrati i gledaćemo da izvučemo što bolji rezultat.“

Tempo utakmica subota-sreda-nedelja zna da bude naporan za igrače i kada je priremni period mnogo duži nego što je to bilo pre početka ovog prvenstva, ali iskusni trener Trivo Ilić smatra da su naši igrači dobro pripremljeni:

„Kvalitetno smo odradili pripremni period. Nama je u tom periodu bio problem raznolikost dolazaka igrača jer nismo svi na okupu od prvog dana. Videlo se po utakmici prvog kola da su svi igrači, nevezano za dužinu pripremnog perioda, dobro kondiciono spremjeni“.

Pred kruševačko publikom debitovao je Srđan Kočić, i uspeo da za 45 minuta postane miljenik postignutim pogodkom protiv Partizana:

„Moj pogodak je plod cele ekipe, a trudiću se i u Ivanjici da zadržim status miljenika“.

Utakmica 2.kola, Javor Matis-Napredak, igra se u sredu 5.avgusta od 19:00 časova na stadionu kraj Moravice u Ivanjici.

P