OMLADINCI PLANIRAJU POVRATAK U KVALITETNU LIGU SRBIJE

Jesenji deo sezone naši omladinci su završili na drugom mestu tabele Prve lige RIS, grupa Sever sa 29 bodova, skorom od 10 pobeda i dva poraza.

-Predstoji velika borba na proleće, ne odričemo se plasmana u Kvalitetnu ligu Srbije. Izgubili smo jesenas dva puta minimalnim rezultatom od vodećeg Trayala. Bile su to ravnopravne utakmice u kojima su nijanse odlučivale, tako da smo na drugom mestu, ali tu je i Timočanin veliki konkurent. Prve dve ekipe igraju po završetku regularnog dela sezone baraž, a polufinale i finale se igra u dve dobijene utakmice – ističe trener Nikola Bogdanović.

U ekipi koju kao kapiten predvodi Mateja Gajić, golovima je prvi deo sezone obeležio Đorđe Skočajić, koji se upisao u listu strelaca 15 puta. Pored njega, šansu da se oprobaju u seniorskoj konkurenciji i nađu u prvom timu dobili su i Pavle Mihajlović i Nikola Stanković.

-Ne bih izdvajao nikog pojedinačno, jer naša snaga je u timskom duhu. A, moramo na proleće da budemo još jači i bolji. Zbog toga su u planu i pojačanja. U pregovorima smo sa jednim krilnim napadačem i dvojicom ofanzivnih veznih i sa njima bi mozaik trebalo da bude pun i dobitnički – zaključuje mladi i ambiciozni trener naših omladinaca Nikola Bogdanović.

P