MOŽE TO JOŠ BOLJE

Sa dva gola, u roku od samo sedam minuta, iskusni vezista Marko Putinčanin je praktično rešio pitanje pobednika u duelu sa Kolubarom. Upisali su tako naši momci četvrtu pobedu u pet utakmica, pokazali da ih kratkotrajan prekid serije na Marakani nije demoralisao i nastavili uzlaznom linijom na tabeli.

-Apsolutno zaslužena pobeda, a mogla je da bude iskazana i većim brojem golova. Treba biti realan i reći da smo u uvodnim minutama imali sreće, kada je golman Petrić „skinuo“ čist zicer, ali i zaslužili smo je. Ništa nije slučajno, niti verujem u slučajnosti. Negde gore je zapisano da sve ranije zasluženo mora biti nadoknađeno. Osim ubedljive pobede, dodatan plus je što je i igra značajno unapređena. Prekid jeste naše oružje, ali eto dajemo golove i iz igre. A, na klizavom terenu, protiv Kolubare bilo je i lepo izgrađenih i tečnih akcija – naglašava Marko Putinčanin.

Nema euforije u Napretkovom taboru posle ubedljivog trijumfa, momci čvrsto stoje na zemlji, svesni da ih čeka još mnogo izazova…

-Da ne bude da citiram šefa Đorđevića, jer čim sam došao u Kruševac rekao sam da je ova ekipa za mnogo veće domete. Bilo je samo pitanje trenutka kada ćemo profunkcionisati na pravi način i učvrstiti poljuljano samopouzdanje. I siguran sam da sve to može još bolje, ali idemo od utakmice do utakmice. Sada je u fokusu gostovanje u Lučanima. Mladost je u krizi, pokušaćemo to da iskoristimo i vratimo se sa tri boda – poručuje Marko Putinčanin, dvostruki strelac na utakmici sa Kolubarom.

 

 

P