MNOGO ŠANSI, ALI PORAZ ZA KRAJ

U otvorenoj i zanimljivoj utakmici Kragujevčani su bili konkretniji pred našim golom i po drugi put nas savladali tokom ovog pripremnog perioda, večeras, u poslednjoj proveri pred novi šampionat, sa 2:1. Jedini gol u prvom poluvremenu postigao je Zorić u 34. minutu, posle odlične asistencije Bevisa.

Naši momci su dobro krenuli, u dva navrata pretio je Đorđe Jovanović (2. i 10. minut), a dobru priliku za izjednačenje imao je Tomić u 36. minutu, ali posle snažnog šuta po zemlji lopta je otišla, za malo, pored stative u gol – aut.

Krenuli su puleni trenera Perišića još agresivnije u nastavku, prva šansa viđena je već u 51. minutu, ali je golman Leković bio brži od Nenadovića. Ofanziva je krunisana izjednačenjem u 67. minutu: Stoiljković je sa leve strane „zavrnuo“ loptu pred gol, dočekao je Krstić i matirao čuvara mreže gostiju – 1:1.

I kada se očekivao preokret, jedan od retkih napada Kragujevčana u nastavku krunisao je Popović u 78. minutu lepim golom i obezbedio pobedu svom timu. Pokušavali su domaći u finišu da stignu bar do novog izjednačenja, u dva navrata Stanojlović je opasno pretio, na kraju Mršić pogodio stativu…

FOTO: FK RADNIČKI 1923

 

 

 

 

 

 

 

 

 

P