MILINKOVIĆ TRAŽI POZITIVNU REAKCIJU

Posle debakla u komšijskom derbiju sa niškim Radničkim na redu je gostovanje kod Voždovca, tradicionalno neugodnog rivala, koji nas je nedavno pobedio u Kruševcu, neposredno pred imenovanje Zorana Milinkovića za šefa stručnog štaba.

-Voždovac je u jako dobroj formi, dobro su vođeni, stabilni i sama činjenica da su u situaciji da se bore za izlazak u Evropu dovoljno govori o njihovom kvalitetu. I pre nego što nešto više kažem o predstojećoj, moram da se osvrnem na utakmicu sa Radničkim. Meni lično, kao i svima u klubu, taj poraz je teško pao i nadam se da je našim igračima jedna prava opomena. Bez obzira na sve kadrovske probleme moramo dostojno da reprezentujemo klub, to je naša obaveza, a izdanje protiv Radničkog je bilo ispod svakog nivoa – naglasio je šef stručnog štaba Zoran Milinković.

Kadrovskih problema ima na pretek…

-Zbog kartona ne možemo da računamo na Marjanovića, Kojčića i Projića. Zbog povreda na Kočića, Mršića i Stevanovića, od ranije i Tomića. Jedina dobra vest je da se vraćaju Đuričković, kao i štoperi Kerkez i mladi Đeković. U svakom slučaju, moramo da damo pozitivnu reakciju, da pružimo adekvatan otpor Voždovcu i na svakoj narednoj utakmici igramo za bodove – zaključio je Milinković.

Iskusni defanzivac Dejan Kerkez se nada da ćemo, bar popraviti utisak posle fijaska u duelu sa Nišlijama:

-Voždovac je mlada, poletna i kvalitetna ekipa, uvek nezgodna na svom terenu na veštačkoj travi. Nakon prethodne prvenstvene runde nametnuli smo sebi ozbiljnu obavezu da dokažemo svima da to nije bilo naše pravo lice. Konkretno, očekujem da „na krovu“ budemo maksimalno borbeni, na mnogo boljem nivou i siguran sam da će tako biti, a onda ni rezultat neće izostati.

 

 

P