MIĆIN I MATIĆ ZA OSMINU FINALA KUPA

Nije bilo lako, jer ambiciozni fudbaleri Inđije ne samo da su pružili žestok otpor, već su od starta napadali i u nekoliko navrata imali šanse, pre svega preko Đokića, a Đurić je u 16. minutu pogodio stativu. Usledila je potom čarapanska kontraofanziva. U 19. minutu Putinčanin je asistirao Bastajiću, koji je bio za malo neprecizan, a dva minuta kasnije uzdrmao prečku. Za novu šansu izborio se Đorđe Jovanović u 25. minutu. Izbacio ga je pravovremeno Mićin, usledio je šut iskosa, ali je golman domaćih Čupić bio na visini zadatka. I pet minuta kasnije Đorđe Jovanović je pokušao da donese prednost, snažno je tukao sa ivice kaznenog prostora, ali ponovo je Čupić uspeo da sačuva svoju mrežu. U 41. minutu, konačno vođstvo: Prijović je lepo probio po levoj strani i vratio loptu pred gol Inđije, gde ju je na penalu dočekao Mićin i ovom prilikom nije bilo spasa golmanu domaćih.

Već u 54. minutu Inđija je, pošto je drugi žuti karton dobio Đoković, ostala sa igračem manje i time je posao našim igračima bio značajno olakšan. Na novi gol, međutim, čekalo se do 76. minuta, kada je lepa akcija, koju je započeo Krstić, produžio Pantić, krunisana golom Matića.

Izboren je plasman u osminu finala našeg najmasovnijeg takmičenja, a već sutra počinju pripreme za subotnji prvenstveni duel sa Radnikom.

 

 

 

P