KUP JE UVEK NEIZVESTAN

Sutra nas očekuje duel četvrtfinala Kupa Srbije sa Crvenom zvezdom. Utakmica se igra od 18 časova i 30 minuta. Karte su u prodaji danas do 17 časova na glavnoj blagajni, sutra od 10, do početka utakmice, dok se blagajne na ostalim tribinama otvaraju tri sata pred početak utakmice. Uz jedan identifikacioni dokument mogu se kupiti najviše četiri ulaznice. Pošto je utakmica visokog rizika i deca moraju da imaju karte, a svi navijači su osigurani kod Dunav osiguranja. Podsećamo navijače Crvene zvezde da na zapadnu tribinu ne mogu da uđu sa navijačkim obeležjima, pa preporučujemo simpatizerima beogradskog kluba da odaberu druge tribine…

-Ja ću prvo Crvenoj zvezdi da čestitam odbranu šampionske titule. Definitivno su pokazali da u ovom trenutku imaju najjaču i najkonkretniju ekipu u našem prvenstvu. Postoji druga strana, a to smo mi. Kompletni smo, nastavljamo sa zgusnutim rasporedom, s obzirom da nas posle kupa u utorak očekuje prvenstveni susret sa niškim Radničkim. Pretpostavljam da će sutra na stadionu biti sjajan ambijent, kao i na prethodnoj prvenstvenoj utakmici. Znamo da je Kup specifično takmičenje, igra se samo jedna utakmica i treba da budemo mudri, da ne otvaramo sve karte na startu. Rekao sam igračima da im je ovo nagrada za sve ono što su izneli u prethodnom periodu i moram još jednom da ih pohvalim. Takmičenje u plej – autu uopšte nije lako, jer jedna lopta odlučuje pobednika. Svaka utakmica u prethodnom periodu je bila jedno malo finale, a pokazali su naši igrači da umeju da igraju na rezultat i apsolutno verujem u njih – istakao je na konferenciji za medije šef stručnog štaba Dragan Perišić.

Nedavno smo u prvenstvu podelili bodove sa Crvenom zvezdom i pokazali da umemo da budemo ravnopravan rival najboljima…

-Igramo sa aktuelnim šampionom, ekipom koja je već obezbedila titulu prvaka i u ovom prvenstvu i jasno je da će sve snage usmeriti na sutrašnju utakmicu, međutim, ovo takmičenje je takvo da jedna utakmica odlučuje, a u ovom trenutku svaka ekipa može da napravi iskorak i prođe u narednu rundu. Tako i mi vidimo svoju šansu. Sigurno je da ćemo se potruditi da iskoristimo svaku priliku koja nam se ukaže i da u lepom ambijentu prođemo dalje – poručio je iskusni vezista Marko Putinčanin.

 

 

 

 

 

 

 

 

P