KRENULI U SLOVENIJU

Naša ekipa danas je krenula na drugi deo priprema u tradicionalnu letnju bazu – slovenačke Moravske Toplice. Neposredno pred put, stigla su nam nova pojačanja: povratnik iz Javora, napadač Marko Šarić, štoper Stefan Bukorac iz gruzijskog Telavija, krilni napadač Miloš Milivojević iz Vršca, koji nas je golom u Vršcu u prethodnoj sezoni eliminisao iz osmine finala Kupa Srbije, a profesionalne ugovore su potpisali izdanci naše škole, vezni fudbaleri Mateja Gajić iz omladinske ekipe i Mario Marković, koji se vratio iz SFS Borca.

U Sloveniji će šef stručnog štaba Goran Stevanović imati na raspolaganju 21 igrača: Vladimira Savića i Lazara Belevića (golmani), Dragana Čubru, Uroša Ignjatovića, Jovana Marinkovića, Pavla Mihajlovića, Stefana Bukorca, Strahinju Ristića i Nikolu Vukajlovića (odbrana), Filipa Krstića, Filipa Jovića, Mateju Gajića, Miloša Tošeskog, Maria Markovića i Sašu Marjanovića (vezni red), Nikolu Karaklajića, Miloša Milivojevića, Nebojšu Bastajića, Dušana Stoiljkovića, Marka Šarića i Marka Obradovića (napad).

Predstoji uigravanje ekipe, a već u subotu nas čeka prva kontrolna utakmica, protivnik je slovenačka Nafta 1903 iz Lendave.

 

 

 

 

 

 

 

 

P