JOVANOVIĆ ZA JAČI NAPAD

Danas je trogodišnji ugovor potpisao mladi Đorđe Jovanović, dojučerašnji igrač Sloge iz Požege, ekipe koja je ubedljivo osvojila prvo mesto u Srpskoj ligi Zapad, u prošloj sezoni, sa 10 bodova više od drugoplasiranog Jedinstva. Velike zasluge za takav uspeh pripadaju upravo našem novom napadaču, koji je postigao 19 golova.

-Ponikao sam u Slogi, čiji sam dres nosio 15 godina, a sa velikom radošću prihvatio sam Napretkov poziv. Ovo je veliki iskorak u mojoj karijeri i daću sve od sebe da opravdam ukazano poverenje. Pokušaću da se izborim za što veću minutažu i dam doprinos, nadam se, dobrim rezultatima. Znam da je konkurencija jaka, ipak je ovo Super liga, ali to je motiv više. Trudiću se na svakom treningu i utakmici da pružim maksimum i postanem još bolji igrač – rekao je u prvom obraćanju u Napretkovom dresu Đorđe Jovanović.

Mladi napadač, rođen u avgustu 2001. godine je „bonus“, bio je velika želja trenera Milana Đuričića, u čijoj ingerenciji su svi transferi ovog leta. Šef stručnog štaba dobio je odrešene ruke od klupskih čelnika po pitanju kreiranja tima, a od iskusnog stručnjaka se očekuje da oformi igrački kadar koji će u predstojećem prvenstvu igrati zapaženu ulogu.

P