JOŠ 13

Još uvek čekamo da naši napadači prorade kako treba. Za sada samo sedam golova, a u listu strelaca su se upisali: Mršić, Đorđe Jovanović, Bojović, Stoiljković, Ljubomirac i Stanojlović – dva puta.

Kada je došao u Napredak mladi napadač Slobodan Stanojlović je na pitanje kakav golgeterski učinak očekuje, odgovorio: „Bio bih zadovoljan sa 15 golova“…

U Subotici je zatresao mrežu Spartaka za konačnih 3:1, a u Nišu obezbedio osvajanje boda, bukvalno u poslednjoj sekundi utakmice i to posle samo pet minuta na terenu. Ali, kako bi ispunio svoju, a i želju svih u klubu, sigurno i navijača, potrebno je još 13 puta da se upiše u listu strelaca…

-Možda moja želja zvuči previše smelo, ali uvek sam optimista i dalje verujem da mogu da je ispunim. Još važnije je da krenemo da pobeđujemo, a ubeđen sam i da hoćemo, već od Kragujevčana – poručuje sa Zlatibora Slobodan Stanojlović.

Uspeli smo da ga „upecamo“ između dva treninga, posle ručka, a pre obaveznog odmora.

-Radimo zaista žestoko, ali svesni da tako mora i treba. Uveren sam da će nam ove pripreme mnogo značiti. Svi na treninzima dajemo maksimum, kako bi ispoštovali sve zahteve trenera, uigrali se što bolje i za sedam dana se, kada dočekujemo Radnički 1923, vratili na pobednički kolosek – ističe Stanojlović.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

P