GLAVU GORE

Ma koliko poraz na Banovom brdu bio bolan, ništa i dalje nije izgubljeno, što se ne može nadoknaditi. Rezultati u dosadašnjem delu prvenstva svedoče da se, uz Partizan i Crvenu zvezdu, izdvojio Čukarički. Svi ostali smo – na približnom nivou. Činjenica je da smo na granici, samo dva boda nas dele od plej – auta, ali i dalje četiri, od četvrtog mesta. I tako će, verovatno, biti do kraja.

Izdvajamo se po tome da smo jedan od retkih klubova, koji se u poslednje vreme opredelio da ne angažuje strance, već forsira srpske igrače i na taj način doprinosimo razvoju domaćeg fudbala. U našem profesionalnom pogonu imamo desetoricu Kruševljana, što svedoči i da smo i lokalpatriote, a u narednim danima planirana je promocija novih stipendista u profesionalce. Upravo to potvrđuje da se u našem klubu ozbiljno radi i na razvoju mladih igrača, ulažemo mnogo u Školu fudbala sa ciljem da okupimo najtalentovanije mališane iz ovog regiona i omogućimo im pravilan razvoj.

Razmišljamo i planiramo dugoročno, pa smo na čelo struke postavili Kruševljanina Ivana Stefanovića, koji je igračku karijeru izgradio u Napretku, koji je kao trener stasavao u našem klubu, na svim pozicijama, od mlađih selekcija do prvog tima. Uvereni da će dati i daje sve od sebe za svoj Napredak. Trenutni rezultati sigirno nisu ogledalo njegove trenerske vrednosti i nije mu lako danas, ali ima puno podršku klupskog rukovodstva. On, ceo stručni štab i ekipa!

Zato, glavu gore! Idemo dalje, jer Napredak je bio, jeste i ostaće – veliki klub!

 

P