FORMULA ZA USPEH – IZDANJE PROTIV PARTIZANA

Posle treninga, ekipa je danas otputovala u Bačku Topolu, utakmica sa TSC – om igra se sutra, od 14 časova…

-Iza nas je prvo kolo prolećnog dela sezone, koje je odigrano u teškim vremenskim uslovima. Protiv Partizana smo izgubili bodove, ali smo prikazali igru koja raduje i koja daje za pravo da se nadamo daleko boljim izdanjima u ovom delu prvenstva. Naravno, utisak je jedno, a izgledali smo protiv Partizana stvarno dobro, a bodovno stanje je nešto sasvim drugo. Svestan sam da gostujemo ekipi koja je već dugo u vrhu našeg fudbala i već nekoliko sezona se bavi ozbiljnom selekcijom igrača. Trener Lazetić je već napravio kontinuitet tamo i ozbiljne stvari u igri TSC – a. Tako da nas očekuje, baš teško gostovanje. Šta ćemo uraditi, teško je predvideti, ali znam da će momci dati sve od sebe da ponovo izdanje protiv Partizana i ako tako bude, onda možemo da se nadamo povoljnom rezultatu – istakao je na današnjoj konferenciji za medije šef stručnog štaba Dušan Đorđević.

I naš ofanzivac Nebojša Bastajić se prvo osvrnuo na duel sa vicešampionom:

-Zaslužili smo protiv Partizana više, ali u svakom slučaju to je putokaz kojim putem treba da idemo. Ne bih da se osvrćem mnogo unazad, ali na dosta utakmica su nam se dešavale slične stvari, bodovi su odlazili, iako smo ih zaslužili. Zato mislim da je vreme da sve to počne da nam se vraća. Sutra, dobar protivnik, ali mi, kao uvek gledamo sebe. I ako budemo pravi, mislim da rezultat neće izostati.

Posle Partizana Čečarić i Šarić su završili na ušivanju, ali su sada dobro. Van konkurencije je jedino Đorđe Jovanović, koji je u duelu sa crno – belima dobio nezgodan udarac u nogu i dva dana nije na nju mogao ni da se osloni. Matić je odradio suspenziju zbog parnih kartona.

 

 

 

 

 

 

P