DVA GOLA LUKE LABANA ZA POBEDU U NIŠU

Nema ovog vikenda borbe za bodove, kako u Super ligi, tako i u Kvalitetnoj ligi Srbije za omladince i kadete, pošto su na glavnoj sceni reprezentativne selekcije. Zbog toga većina klubova igra prijateljske utakmice. Naša ekipa, sastavljena od igrača prvog tima, koji su u dosadašnjoj fazi šampionata imali manju minutažu, izuzetak je Putinčanin, (ostali su pre podne odradili trening) i omladinaca, danas je gostovala na Čairu.

U susretu sa niškim Radničkim slavili su puleni trenera Perišića sa 3:1! Posle prvog poluvremena rezultat je bio 1:1. Domaćin je poveo na samom startu utakmice, a Đorđe Jovanović je poravnao rezultat u 11. minutu. Drugi deo susreta obeležio je Luka Laban. Sa dva evro – gola „overio“ je pobedu na Čairu!

Naš tim je nastupio u sledećem sastavu: Savić (Pajović), Mršić (Ristić), Bolha, Ljubomirac (Jevtić), Putinčanin (Laban), Pantić (Milićević), Marinković, Rosnup (Bojović), Projić, Zogović (Stojanović), Đ.Jovanović (Kotlajić).

Sutra je slobodan dan, a od ponedeljka počinju završne pripreme za gostovanje kod Kolubare u Lazarevcu.

A, za bodove će se sutra boriti naši pioniri i petlići. U 19. kolu Prve lige Regiona Istočne Srbije obe selekcije gostuju kod Radničkog u Pirotu.

 

 

 

 

 

P