DRUGA FAZA PRIPREMA U STAROJ BAZI – ANTALIJI

Ekipa je danas doputovala u Tursku, u Antaliju, gde će biti obavljena druga faza priprema. Baza je stara i proverena, hotel IC SANTAI, koji u svom sastavu ima i odličan sportski kompleks, sa više izuzetnih terena, na kojima će se naši fudbaleri trenirati do 1. februara, ali i igrati utakmice.

Trener Vladimir Gaćinović u Turskoj ima na raspolaganju 27 igrača, golmane: Vladimira Savića, Vladimira Bajića i Lazara Balevića, defanzivce: Stefana Jovanovića, Nemanju Đekovića, Ognjena Mršića, Jovana Marinkovića, Nikolu Stevanovića, Nikolu Vukajlovića i Strahinju Ristića, veziste: Filipa Jovića, Filipa Krstića, Uroša Ljubomirca, Andreja Blagojevića, Sašu Marjanovića, Lazara Zličića, Luku Labana, Branislava Tomića i Damira Sadikovića i napadače: Andriju Majdevca, Đorđa Jovanovića, Đorđa Kotlajića, Dušana Stoiljkovića, Nebojšu Bastajića, Uroša Nenadovića, Slobodana Stanojlovića i Milana Bojovića.

Zakazane su četiri prijateljske utakmice, sa jakim rivalima. Prvi je ruski Rubin iz Kazanja (22.01.), potom sledi duel sa Mariskom Merš iz Luksemburga (25.01.). Treći protivnik je poljski Radomiak Radom (28.01.), a četvrti Gangvon iz Južne Koreje (31.01.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

P