ĐEKOVIĆ PRODUŽIO UGOVOR DO 2025.

Naš defanzivac i mladi reprezentativac Nemanja Đeković, koji će u maju napuniti tek 20 godina, produžio je ugovor do 2025. godine! Nemanja je ponikao u Napretkovoj školi, prošao sve mlađe selekcije, a prvi profesionalni ugovor je potpisao 2020. Debitovao je za prvi tim 06.02.2021. protiv Partizana na Topčiderskom brdu i do kraja te sezone „sakupljao minutažu“ sa klupe. Seniorsko iskustvo sticao je potom u paraćinskom Jedinstvu, gde je bio na pozajmici i posle odličnih izdanja na srpskoligaškoj sceni vratio se u matični klub – na velika vrata.

Prvi put u startnoj postavi bio je, opet protiv Partizana, 13. marta prošle godine, a taj susret u Beogradu je završen bez golova. I već tada je bilo jasno da je igrač za veliku scenu. U prošloj sezoni – nezamenjiva karika u našoj odbrani, što nije prošlo nezapaženo, pa ga je selektor mlade reprezentacije Goran Stevanović pozvao u novembru prošle godine „pod zastavu“ i Đeković je odigrao obe prijateljske utakmice na Kipru, protiv domaće selekcije i Severne Makedonije.

Petar Pavlović, mladi štoper, koji je u prethodnoj sezoni bio na pozajmici u srpskoligašu Meševu, karijeru nastavlja u Severnoj Makedoniji, u Rabotničkom.

 

 

 

 

 

P