DA SE VRATIMO NA POBEDNIČKI KOLOSEK

Predstoji peto kolo plej – auta, u nedelju gostujemo Kolubari u Lazarevcu…

-Približavamo se kraju, a u Lazarevcu je cilj da odigramo kao u drugom poluvremenu protiv niškog Radničkog. Rekao sam igračima – hajde da tako izgledamo od početka utakmice, da zadržimo takvu energiju i fokus tokom celog susreta i rezultat će doći kao nagrada. Propustili smo mnogo šansi protiv Nišlija i to je jedan od razloga neuspeha, jer da bi se pobedilo, neophodni su golovi. Želimo povratak na pobednički kolosek – poručio je šef struke Dragan Perišić.

Protiv Kolubare stručni štab ne može da računa na mladog Nikolu Kneževića, koji je dobio crveni karton na utakmici sa Radničkim, ali ni na Đorđa Jovanovića, koji je u tom susretu doživeo potres mozga. Iz povrede, sa kup utakmice protiv Crvene zvezde, se vraća Uroš Ljubomirac i spreman je da pomogne ekipi…

-Čeka nas teško gostovanje protiv veoma dobro organizovane ekipe, ali fokus je isključivo na nama. Spremamo se za nedeljni duel, da odigramo dobro i da se iz Lazarevca vratimo sa pozitivnim rezultatom – jasan je na današnjoj konferenciji za medije bio iskusni Ljubomirac.

 

 

 

 

 

 

 

P