BEG IZ OPASNE ZONE

Iako desetkovani povredama, a protiv Mladosti stručni štab nije imao ni jednog napadača na raspolaganju, jer su se povredili i Melunović i Milošev, fudbaleri Napretka su uspeli da ostanu neporaženi na teškom gostovanju u Lučanima. Mreže su na obe strane mirovale…

-Trener Stevanović je odlično pripremio utakmicu, kao i prethodne i do detalja nas upoznao sa kvalitetima i manama Mladosti. Znali smo koliko su opasni u prekidu i da im je to najjače oružje, ali smo uspešno parirali. Cilj je bio da prvi stignemo do lopte, zbog toga su imali mnogo više kornera, često i nekoliko vezanih, ali uspešno smo rešili sve potencijalno kritične situacije i zaštitili naš gol – ističe pouzdani štoper Miloš Milovanović.

Na suprotnoj strani, nije bilo mnogo dešavanja pred golom domaćih, tek dva udarca u okvir, a identičan učinak u tom segmentu imala je i Mladost, pa je kada se sve sabere i oduzme, podela bodova i najpravičniji ishod.

Posle dvodnevnog odmora predstoje pripreme za poslednji jesenji meč. Pod Bagdalu u sredu stiže Novi Pazar, koji je u prethodnoj rundi na domaćem terenu savladao Metalac sa 1:0.

-Pobeda je imperativ, za beg iz opasne zone i hvatanje priključka za ekipama iz sredine tabele. Želimo da ostavimo dobar utisak na kraju i nagovestimo još uspešnije proleće – poručuje Miloš Milovanović.

 

 

P