ZAGREVANJE NAPADAČA ZA SUBOTU

Prijateljsko odmeravanje snaga sa srpskoligašem iz Trstenika bilo je, pre svega, dobar trening za napadače pred subotnji prvenstveni okršaj sa Subotičanima u Lazarevcu, ali i prilika za igrače koji su imali manju minutažu u dosadašnjem delu šampionata.

Očekivano, dominirao je naš tim od početak do kraja, a fudbaleri novog srpskoligaša PPT Trstenika izašli su na teren motivisani, sa željom da se nadigravaju, ne samo brane. Do vođstva smo stigli u 15. minutu, kada je Bubanj krunisao dobar napad. Na isteku pola sata prednost je duplirana, šutirao je Milivojević, a lopta je zakačila iskusnog defanziva, našeg nekadašnjeg igrača Milovanovića, promenila smer i prevarila golmana Markovića.

Na treći gol čekalo se do 66. minuta, a onda je Stoiljković odlično odreagovao na centaršut Karaklajića i glavom zatresao mrežu. Šansu je u finišu dobio i mlađani Smiljković, koji je nedavno stigao iz niškog Reala. I na najbolji način je iskoristio, samo što je ušao na teren upisao se u listu strelaca i postavio konačnih 4:0.

 

 

 

 

 

P