PRIPREME MLAĐIH SELEKCIJA

Uoči nove sezone, sa jasnim ambicijama da omladinci i kadeti izbore plasman u Kvalitetnu ligu Srbije, a pioniri ponove uspeh iz prethodnog prvenstva, kada su se našli među četiri najbolje ekipe u Srbiji, sportski direktor Mladen Dodić i koordinator Ivan Stefanović odredili su trenere za sve selekcije.

Omladince će predvoditi povratnik u Klub Milan Nikolić, polaznik Škole za UEFA PRO licencu, a u radu će mu pomagati Bratislav Punoševac. Šef struke kadetske selekcije je Josip Projić, a mentor će mu biti Ivan Babić. Trener pionira je Nikola Bogdanović, a mlađih pionira Dragan Đukić. Petliće vodi Branislav Kojičić. Sa golmanima omladinske i kadetske selekcije će raditi Saša Bakuš, a sa čuvarima mreže u pionirskoj i ekipi petlića – Nikola Bakuš. Sekretar mlađih selekcija je Nikola Pantelić, a predstavnik Kluba Nebojša Mihajlović.

Pripreme se zahuhtavaju, ali još uvek nije poznat tačan termin početka prvenstva. Odigrano je i nekoliko prijateljskih utakmica, sa ciljem da treneri oforme respektabilne ekipe, a u planu je i angažovanje novih pojačanja u svim selekcijama.

Škola fudbala za najmlađe, posle letnje pauze, počinje sa radom 15. avgusta.

 

 

 

 

 

 

P