REMI U FOTO FINIŠU

U trećem kolu Mozzart Bet Super lige, na „domaćem“ terenu u Lazarevcu – podela bodova sa IMT – om – 1:1. Zaigrali su puleni trenera Stevanovića od starta ofanzivno, imali u prvom poluvremenu veći posed lopte, ali ne i onih pravih šansi za gol. Na suprotnoj strani i gosti sa Novog Beograda su bili poprilično rezervisani i uputili tek jedan udarac u okvir Savićevog gola, u samom finišu prvog poluvremena.

U nastavku se borba rasplamsala, a IMT je stigao do vođstva posle efektnog pogotka Terzića u 65. minutu. Promena rezultata šokirala je izabranike trenera Stevanovića i bilo im je potrebno dobrih 15 minuta da se konsoliduju i krenu u kontaofanzivu. Zapretio je prvi mlađani Petković, dva puta u istom napadu, prvi udarac mu je Belić ukrotio krajnjim naporom, a potom je lopta završila na mreži iznad prečke. Za malo je potom bio neprecizan Milivojević…

Izjednačenje je usledilo posle prave opsade u foto – finišu. Inicijativu je krunisao Šarić i obezbedio bod. U nadoknadi vremena bilo je prilika i za pobedu, ali stanje na semaforu se više nije menjalo.

 

 

 

 

 

 

P