SUTRA PROTIV IMT – a U LAZAREVCU

I dalje smo „postanari“, ne našom voljom, ni krivicom, pa ćemo IMT sutra (20 časova) dočekati na stadionu Kolubare u Lazarevcu. Ekipa je spremna, motivisana, kompletna, jer se vraća Tošeski, koji je odradio utakmicu suspenzije zbog crvenog kartona protiv Partizana. Izostaje samo Miličić, koji je prethodnih dana bio prehlađen i imao temperaturu…

-Prvo želim da se zahvalim navijačima, koji su bili uz nas u Pančevu, mnogo nam je značila podrška, očekujem je i u Lazarevcu i drago mi je da se polako stvara ta lepa energija, da navijači i fudbalski ljudi u Kruševcu prepoznaju identitet ove ekipe. Sutrašnji protivnik IMT je odlična ekipa, koja je u prvom kolu možda i nezasluženo izgubila od TSC – a, odigrali su odličnu utakmicu. U pitanju je ekipa puna ritma, energije, disciplinovana, zaista za svaki respekt. I u tom duhu smo se spremali, bukvalno kao pred Partizan, nikakve razlike nije bilo. Smatram da je i moja ekipa u prva dva kola pokazala, ono što smo rekli – „dođite i vidite“ i pun sam entuzijazma, energije i strasti pred svaku utakmicu, kao i igrači, koji su to sve ispoljili i tokom minule nedelje na treninzima. Kakav će rezultat biti, to ne možemo da kažemo, ali da ćemo dati sve od sebe, kao da ekipa spremna dočekuje utakmicu, kako u taktičkom, tako i svakom drugom pogledu, to je sigurno – istakao je u susretu sa novinarima, pred put u Lazarevac, šef stručnog štaba Goran Stevanović.

Svesni su naši fudbaleri da im predstoji, matematičkim rečnikom, rešavanje složenog zadataka, ali i spremni da ga uspešno reše…

-Sigurno da nas čeka teška utakmica, protiv mlade i poletne ekipe, koja je već dugo na okupu. Sastajali smo se već i znamo sve o njima. Hendikep je i žao mi je što ne igramo pred našim navijačima u Kruševcu, ali većina ekipa u ovom trenutku ne igra na svojim stadionima. Mi ćemo se potruditi da sve zahteve šefa i stručnog štaba ispunimo maksimalno. Mislim da napredujemo iz dana u dan i verujem da će se to videti i na predstojećoj utakmici i verujem, uz Božiju pomoć da će sve biti kako treba – naglasio je pouzdani vezista Filip Krstić.

Za vlasnike sezonskih ulaznica Klub je obezbedio besplatan prevoz u Lazarevac, a svi koji su kupili sezonske ulaznice, a nisu ih preuzeli, mogu to učiniti svakog radnog dana (8:30 do 16:30) na stadionu u kancelariji broj 1 u prizemlju.

 

 

 

 

 

 

P