август 16, 2019 admin

Утакмица за заборав!

У утакмици трећег кола омладинске лиге Србије, фудбалери Напретка нису могли да остваре повољан резултат против расположене екипе Интернационала из Београда. Коначних 0:2 није осликало прави однос снага на терену.

Опрезно су кренуле од самог старта обе екипе и после уводног „опипавања снага“, Београђани су имали изгледну шансу преко Ковачевића који је из изгледне шансе промашио цео гол. Напредак је могао да дође до вођства у првом полувремену после слободног ударца који је маестрално извео Нуредини али је голман гостију Марунић био на висини задатка.

У другом полувремену гости долазе у предност преко капитена који је после једне дуге акције успео да матира голмана Јорданова маказицама са 7 метара - 0:1. У 74. минуту, после лоше реакције одбране, Спишић је остао један на један са Јордановим и рутински постигао погодак – 0:2. Могли су момци из Крушевца да постигну бољи резултат али је Марунић у два наврата спречио Пецића да постигне гол. У 85. минуту Максимовић је имао одличну шансу али је његов ударац главом прошао тик изнад пречке.

„Ово треба да буде утакмица за заборав. Нисмо играли нашу игру, наш пас, примљени голови су нас психички оборили и нисмо искористили прилике. Има још пуно да се игра, дуго је првенство, најбитније је да из овог пораза извучемо поуке и наставимо да тренирамо као и до сада.“ Рекао је Бабић након утакмице.

Следећу утакмицу Крушевљани играју против градског ривала, екипе ФК Трајал. Меч је заказан за недељу 18.08. у 10:00 часова на Мичетовом стадиону.