март 31, 2019 Omladinska škola

"Tripl-dabl" овог викенда за ОФШ

Омладинци ФК“Напредак-ФК“Радник  2:1

 У суботу 30.03.2019 године по Напредак је угостио екипу Радника из Сурдулице .

Од самог почетка утакмице домаћин је кренуо офанзивном игром.Игра је била веома интересанта за публику али гости су у 30’ .минуту постигли погодак и затресли домаћу мрежу.Домаћин се није предао ,имао је чак 4 стопроцентне шанше за погодак које није реализовао.На одмор се одлази са резултатом од 0:1 .

Друго полувреме Напредак се није предао већ појачао своје нападе .У 70’ минуту досуђенјен је казнени ударац за  домаћине који је реализовао Пецић. И даљи ток утакмице је био веома  динамичан ,и у 88 ’ миинуту за домаћу екипу Здравковић постиже други погодак .Гости незадовољни  због постигнутог гола напуштају терен.После чекања од 3 минута утакмица је трајно прекинута са коначним резултатом од 2:1.

Тензија је била пристна током целе утакмице и очигледна жеља за победом оба тима. Још једна веома тешка и велика победа  остављена је иза ФК“Напредка“ .

 Терен: Јакшино игралиште Крушевац

Судија: Јаковљевић Славиша (Крушевац)

Стрелац: Миладиновић 30 ’ мин.(Радник) ,Пецић  70’(Напредак),Здравковић 88’(Напредак)

Жути картони: Нема

ФК“Напредак“:Андријевић,Рајковић,Рашковић,Ђорђевоћ,Тодоровић,Ковачевић Ристић,Пецић,Јаковљевић ,Станојковић и Блажић .

У игру су ушли и :,Миленковић,Аџић,Станојковић.

КАДЕТИ: ФК“НАПРЕДАК“-ФК“ЈАГОДИНА“ 4:0

Након две везане победе у гостима кадети Напредка дочекују одличну екипу Јагодине која се налази одмах иза наше екипе на табели.Ослабљени  у игри  са не играњем нашег реперезентативца Николе Маринковића ( повреда) као и првог стрелца екипе Алексе Николића ( црвени картон) тренер наших кадета Саша Милосављевић је морао да изврши пар померања у екипи како би попунио недостатак ових играча.

Од самог почетка утакмице наш тим је преузео иницијативу и ставио до знања Јагодинцима да из Крушевца неће однети бодове, па већ у 13 минуту после одличне акције Матија Јовичић доводи Напредак у вођство од 1-0.Исти играч након 2 минута после центар шута повећава вођство Напредка и већ је 2-0. На одмор се одлази са предношћу од два гола разлике за наше кадете.

Наши кадети нису се задовољили овим резултатом па су и другом полувремену кренули силовито,ређале су се шансе испред гола Јагодинаца да би у 66. минуту Милосављевић Бранко соло продором повећао вођство домаћина на 3.0,исти играч је на сличан начин већ у 70. минуту постигао још један погодак. До краја утакмице је било још добрих прилика за домаћина али је крајњи резултат остао 4-0.Тренер домаћих је убацио све играче у игру и указао шансу деци која су била на клупи.

ИЗЈАВА ТРЕНЕРА:

Веома сам задовољан игром и залагањем. Ова утакмица нам је била веома важна после две везане победе у гостима било нам је битно да и на нашем терену одиграмо добро и да са три везане победе одемо следеће недеље у Ниш на дерби утакмицу са Радничким који је тренутно први на табели.Не кријем задовољство, веома сам задовољан како деца играју жао ми је сто имамо пар играча која не могу да играју ,што због повреде , што због картона јер са њима би имали још више опција у свим линијама тима. Али исто тако ми је и драго јер су друга деца добила прилку и показала да њих може озбиљно да се рачуна.

Терен: Јакшино игралиште (Крушевац )

Судија: Михајловић Душан   (Крушевац )

Стрелаци:Јовичић М.. у 13 и 15 мин (Напредак),Милосавлјевић у  66 и 70 мин.(Напредак.

Жути картони: Вулић у 68 минуту,Павловић у 68 минуту .

          Играчи  утакмичи : МАТИЈА ЈОВИЧИЋ

                                            БРАНКО МИЛОСАВЉЕВИЋ

ФК„Напредак“:Бркић,Вулић,Љутрим,Павловић,Ђековић,Михајловоћ,Јовичић,Јовановић,Марковић,Милосавлјевић,Василијевић

.Као замена у игру су ушли :Јовановић,Марковић,Митровић,Влајић,Пантић,Милосављевић.

 

ПИОНИРИ : ФК“ТИМОК“1919-ФК"НАПРЕДАК" 0:3

У недељу 31.03.2019 године на у оквиру 3. кола наша екипа је била гост екипи ФК „Тимок“ из Зајечара.

      Домаћин је од првог минута показао жељу да по сваку цену одбрани свој гол. Не само што су сви играчи учествовали у одбрани свог гола, већ су и сваки прекид оправдано или неоправдано досуђен искористили да одуговлаче са временом. То им је успело у првом полувремену које се завршило резултатом 0:0.

     Наши играчи су и у другом делу наставили са нападима истовремено на прави начин обезбеђивали свој гол. Противник је ретко користио контранападе али је на време био спречен да дође до нашег гола.

      Офанзивна игра и жеља за победом донела је резултат и у 54 минуту голом Давида Милићевића смо повели са 1:0. После тог гола, домаћин је отворио игру и због тога био кажњен головима Давида Миленковића у 58’ минуту и још једним голом Давида Милићевића у 61’минуту.

       До краја утакмице смо сигурно чували резултат што нам је омогућило да у игру укључимо резервне играче.

Терен: Градски стадион  ,Зајечар .

Судија: Вељко Јеремић   (Зајечар)

Стрелац:Д.Милићевоћ у 54 ’и 81’ мин. ,Д.Миленковић у 58 ’ мин.

Жути картони: Николић (Тимок),Николић(Напредак),Судимац (Напредак).

 

ФК“Напредак“:Маркобић,Ивковић,Стошић,Пуношевац,Николић,А.Николић,Лабан,

Миленковић,Ристић,Котлајић,Милићевић.

Као замена у игру су ушли: :Савић,Којић,Влајковић-Томић,Судимац,Радосављевић.