април 16, 2019 Omladinska škola

Тешко колo за омладинску школу

ОМЛАДИНЦИ:ФК“НАПРЕДАК“-ФК“ЈАГОДИНА ТАБАНЕ“ 0:1

Ове суботе омладинци су дочекали екипу из Јагодине .У првом делу утакмице домаћин је имао више шанси за голом које није успео да  реализује .Као казна у 11 ’минуту гости су искористили грешку одбране и посигли погодак .Остатак првог дела утакмице  је био вема  динамичан али без голова .На одмор се одлази са резултатом од 0:1 за госте .

Друго полувреме је било веома напето и под сталном тензијом.Као кулминација такве игре  дошло је у 67 ’минуту где је неспортским гестом  гостујући играч нашег голмана ударио у пределу лица .Гости остају без играча који напушта утакмицу због црвеног картона. Тренер гостију незадовољан одлуком главног арбитра позвао је своју екипу да напусте терен.Прекид је трајао 2 минута и уз сугестије председника Јагодинаца гостујућа екипа се вратила на терен.Даљи ток утакмице је био пун тензије и напетости међу играчима али без голова.Утакмица је завршена са 0:1.

ИЗЈАВА ТРЕНЕРА ИВАНА БАБИЋА

Задовољан сам игром својих момака и њиховом борбеношћу али срећа данас није била наклоњена нашем тиму .Посебно би их похвалио културом и посвећености игри својих момака .Посебно сам срећан  што су остали  имуини на разне физчке и вербалне провокације од стране гостију .Радимо на тимском духу и у циљу тога у уторак ће имати оправак у  спа центру Меркур у Врњачкој Бањи.

Терен: Јакшино игралиште Крушевац

Судија: Митровић Марко (Ниш)

Стрелац:  Станковић у 11’ минуту (Јагодина).

Жути картони: Павловић и Андријанић (Напредак), Милосављебић и Фремић(Јагодина).

Црвени картон: Сујић Данило (Јагодина ).

ФК“Напредак“:Андријевић,Рајковић,Рашковић,,Тодоровић,Ковачевић Пецић,Нешић,Блажић ,Здравковић,Јовичић,Павловић.

У игру су ушао:Јаковљевић

КАДЕТИ:ФК“НАПРЕДАК“-ФК“ТИМОК 1919" 4:2

У овом колу је у госте нашим кадетима дошла врло неугодна екипа Тимока из Зајечара,наш тим је од почетка имао иницијативу и шансе су се ређале али у самој завршници је фалило само мало концетрације да се добра игра крунише погодком.Међутим како то бива у фудбалу после буквално прве акције екипа Тимока постиже гол у 40 минуту и кажњава наше кадете за промашаје. Са тим резултатом се одлази на одмор.

У другом полувремену наши кадети су кренули још офанзивније и као у првом полувремену шансе су се ређале али нисмо могли до гола. На нашу несрећу из једне не тако опасне ситуације после велике грешке голмана Тимок дошао у воЂство од 2:0.Ово је већ била озбиљна ситуација за наш ТИМ .После неколико измена које су убрзале игру нашег тима  дошло је и до првог гола.Након центаршута најбоље се снашао ђорЂе Вулић у 60’ минуту.Након гола наша екипа је кренула још агресивније,гол је висио у ваздуху да би се после одличне акције у 81’ минуту најбоље снашао Бранко Милосављевић и изједначио резултат на 2:2. Ређале су се шансе једна за другом и већ у 86’ минуту поново одлични Млиосављевић доводи наше кадете до предности од 3:2. Нису се ту зауставили наши кадети одмах у 88’ минуту након одличне асистенција Матеје Милосављевића поново се одлично снашао Бранко Милосављевић својим трећим голом за непуних 7 минута и повећава вођство на 4:2. До краја је било још шанси могао је да буде и већи резултат,али утакмице се завршила резултатом 4:2 за наше кадете.

ИЗЈАВА ТРЕНЕРА САШЕ МИЛОСАВЉЕВИЋА

Од самог старта смо имали посед и добру игру све до завршне зоне где смо били веома статични и без креативности.Екипа Зајечара се одлично бранила и пукушавала на контре да нас изненади. Плашило ме да не направимо кикс и примимо гол јер у фудбалу увек тако буде.Нажалост тако се и десило буквално из једне полушансе после лоше реакције наше одбране примили смо гол. У друго полувреме сму ушли опет јако али се поновило исто где смо примили други гол после велике грешке голмане. Нешто је морало да се мења није смело више да се чека и већ у 50 минуту сам направио три измене које су у многоме убрзале игру.Посебно улазак Милосављевиц Матеје и Јанковић Алексе и већ у 65’ минуту постижемо гол.Оно што је најпозитивније из ове утакмице је да смо показали карактер и да смо буквално решили утакмицу за 7 минута.

И ако смо играли без 5 врло битних играча и поред игре у којој смо се мучили моји момци су показали велику жељу и карактер . Честитам им на томе.Идемо даље имамо гостовање у Пироту следеће суботе.Спремићемо се за ту утакмицу и покушаћемо да наставимо овај добар низ резултата.

Терен: Јакшино игралиште (Крушевац )

Судија: Михајловић Душан   (Крушевац )

Стрелаци:Вулић у 65 минуту (Напредак),Милосавлјевић у  81,86 и 88 мин.(Напредак.)Ђорђевић у 40 и 60 минуту (Тимок).

Жути картони: Нема

  Играч утакмице :   БРАНКО МИЛОСАВЉЕВИЋ

ФК„Напредак“:Бркић,Вулић,Љутрим,Павловић,Ђековић,Михајловоћ,,Јовановић,Марковић,

Милосављевић,Даниловић,Митровић

.Као замена у игру су ушли :Марковић,Милосављевић,Миленковић,Видојевић,Бјелановић,Јанковић.