август 6, 2019 Omladinska škola

Шампиони на правом путу

 

 ФК НАПРЕДАК-ФК ВОЖДОВАЦ   1: О

Наши Омландинци  на одличан начин су отворили актуелну сезону. Сјајну игру украсио је евро  головом Јасина Нуредини већ у 2 минуту игре .

" Феноменалан меч и победа наших дечака дошли су као плод тешког рада. Победа је убедљива, али је могла да буде и убедљивија. Веома смо задовољни начином на који је екипа данас приступила утакмици и свакако да је ово игра каквој требају све селекције да теже. Честитам Јасину Нурединију  и његовим играчима на фудбалској представи. Нема опуштања, радићемо још напорније у данима пред нама.За нас је Квалитетна лига велики изазов и  трудићемо се да оправдамо очекивање" – рекао је Иван Бабић .

Јасин Нуредини као играч утакмице је изјавио следеће :

"Поносан сам на то што сам допринео да донесемо Напретку прву победу у новој сезони. Посебно сам срећан што ми се пружила прилика да постигнем победосни гол што ће ми дати још више самоупоздања у сезони .Мислим да је ова утакмице веома битна  и за самоупоздање целог мог тима .Надам се  да ћемо наставити са добром игром током целог првенства.Желим  да похвалим цели тим на борбености а посебно бих похвалио тренера Бабића који верује у нас и пружа велику подршку како на тренингу тако и на утакмици ".

Као што се види утакмица је од самог старта била узбудљива ,са пуно шанси али без реализације сем у 2 минуту утакмице .Незапамћена посета гледалаца за млађе категорије (око 500 гледалаца ).

Терен:СЦ Крушевац

Главни судија:Живадиновић Александар

ФК”Напредак”: Јорданов,Здравковић,Рашковић,Максимовић,Нуредини,Јовичић,ДеЉанин,Пецић,Нешић,Ковачевић,Младеновић.

У игру су ушли :Николић,Павловић И Коковић

Стрелац :Нуредини 2 минут 

Жути картони :Ковачевић (Напредак ),Рашковић(Напредак ),Пецић(Напредак ),Мијајловић (Вождовац )