март 27, 2019 Omladinska škola

Пионири у дербију газе 6:2

ИЗВЕШТАЈ СА ПРВЕНСТВЕНЕ УТАКМИЦЕ ПРВЕ ЛИГЕ РИСА-а ЗА  ПИОНИРЕ

У недељу 24.03.2019 године на Мичетовов стадиону у оквиру 2.кола наша екипа је била домаћин екипи ОФК“Раднички“ из Ниша. Која је пре ове утакмице била трећа на табели .

По веома лепом дану уз конкректно и неспристрасно суђење играчи наше екипе  су ушли максималн озбиљно од првог минута су наметнули нападачку игру са жељом да се што пре постигне погододак.Вођство од  1:0 је обезбедио својим гоом Mилићевић Dавид ,на 2:0 је повисио Миленковић Данијел ,док је трећи гол дао Милићевић Давид.На самом крају првог полувремена гости су смањили на 3:1.И у другом  полувремну  интезитет наше игре није опао што је резултирало вођдством  од 4:1 голом Илије Влајковић Томића.На 5:1 је повећао Ђорђе Котлајића,шести гола за наш је резултата од 6:1 дао је такође Ђорђе Котлајић.на 6:1 имал смо и пенал  који нисмо реализовали .Гости су само успели да постигну утешни и други гол за коначних 6:2.

Од првог до последњег минута еипа је функционисала на прави начин,сва договорене и увежбане акције са тренинга успешно су реализоване на самој утакмици.

Победом смо сачували врх табеле и самопоуздањем и одлучност да и на крају првенства останемо први.

Добра игре су показале резултат јер су петорица играча позвана на селекцију Истичне Србије и ти :Богосављевић Андрија ,Лука лабан ,Данијел Миленковић ,Котлајић Ђорђе и Давид Миленковић

Терен: Игралиште ФЦ  Крушевац

Судија: Јаковљевић Славиша (Крушевац )

Стрелац:Д:Милићевић 5 и 17 мин (Напредак),Миленковић у 10  минути (Напредак ),Влајковић Томић  47 минут (Напредак), Котлајић 52 и 55 минуту (Напредак),Јакољевић у 80 минуту (Напредак) Аранђеловић 40 минут (Раднички ),Илић 67 минут (Раднички).

Жути картони: Миленковић (Напредак),Николић (Напредак).

Црвени картон

Играч утакмице : Котлајић Ђорђе

ФК“Напредак“:Богосављевић,Ивковић,Николић,Стошић,Николић М,Лабан ,Влајић,Којић

Милићевић,Котлајић, Пуношевац.

Играчи који су са клупе ушли у игру: Влајковић-Томић,Радосављевић,Ристић,Савић,Којић,

Марија Цвејић, ОФШ ПР