март 15, 2019 Omladinska škola

Пионири настављају победничку серију

ИЗВЕШТАЈ СА ПРВЕНСТВЕНЕ УТАКМИЦЕ  ФК„ПРВА ПЕТОЛЕТКЕ“-ФК“НАПРЕДАК“

 

У недељу17.03.2019 године у Tрстенику ,у оквиру првог кола пролећног дела првенстава Рис-а за пионире одигране је утакмица између домаћина ФК“Прва Петолетка“ и ФК“Напредак“ Крушевац .

Услови за игру нису били одговарајући:Ипак наши играчи су без обзира на необично топло време за ово доба године и изузетно нераван терен боље и спремније ушли у утакмицу .И ако је неправилно скакутање лопте ометало да се акције заврше на планиран начин на време смо головима данијеламиленковића и андрије Николића успели да поведемо 0:2.Домаћи играчи су у свом првом покушају да нападну наш гол  добили велилики поклон од судије који им је досудио непостојећи пенал  и смањили резулат на 1:2.

То није поколебало наше играче на грешку судије смо реаговали потпуно спортски и наставили да играмо своју игру из које је наш капитен Лука Лабан постигао гол за европске шпице.До краја Утакмице успели смо да преко Влајковић-Томића  пстигнемо и четврти гол и на тај начин обезбедимо победу од 1:4.

Ова победа нам је омогућила да сачувамо прво место и дала намје самоупуздање за нардне утакмице посебно за дерби који играмао наредног викенда против ОФК Ниш.

Овако је описао ток утакмице тренер пионира Младен Обрадовић .

 

 

ПИОНИРИ : ФК”ПРВА ПЕТОЛЕТКА -ТРСТЕНИК  –ФК“НАПРЕДАК“  (1:4)

Терен: Крај Мораве .Трстеник

Судија: Новчић Александар ,Трстеник

Стрелац:Миленковић у 9’(Напредак),Николић у 25’(Нпаредак),Лабан у 33’(Напредак),Ружић у 50’ (Прва Петолетка) ,Влајковић –Томић у 79’ (Напрдак)

Жути картони: Нема.

 

Играч утакмице : Влајковић _Томић

ФК“Напредак“:Богосавлјевић,Ивковић,Стошић,Пуношевац,Николић М.,Николић А.,Лабан,Миленковић,Влајић, Котлајић,Милићевић

Као замена у игру су ушли:Марковић,Савић,Влајковић-Томић,Којић ,Судимац

Марија Цвејић, ОФШ ПР