Virtuelna ulaznica

500.00 

Grupi za gledanje utakmice mogu pristupiti svi vlasnici virtualnih ulaznica!

GLEDAJ UTAKMICU UŽIVO

INSTRUKCIJE ZA KUPOVINU VIRTUELNE ULAZNICE

×

Virtuelna ulaznica #1


500.00 
Šifra proizvoda: SEZONA 2020/21 Kategorija: Oznake: , ,

Šta Vam virtuelna ulaznica donosi?

Kupovinom virtuelne ulaznice za prolećnu sezonu šampionata 2020/21 po simboličnoj ceni od 500 dinara izražavate lojalnost našem i vašem klubu i imate mogućnost da uživo, sa tribina, ispratite devet utakmica u Kruševcu, među kojima je i duel sa Crvenom zvezdom.

Ukoliko ne bude dozvoljena poseta stadionima zbog pandemijske situacije, sa brojem vaše virtuelne ulaznice možete na našoj Fejsbuk stranici da gledate direktne prenose svih utakmica do kraja prvenstva, uključujući i one sa gostovanja.

Uoči svake utakmice, na kojoj ne bude dozvoljeno prisustvo navijača, organizovaćemo nagradnu igru i 20 najsrećnijih dobiće ulaznice za VIP lože, kako bi mogli da prisustvuju utakmici.
U znak zahvalnosti za podršku klubu, na ulazu na stadion, postavićemo tablu sa imenima svih vlasnika virtuelne ulaznice!

Na poslednjoj utakmici prolećnog dela šampionata, protiv Mladosti iz Lučana, organizovaćemo veliku nagradnu igru, u kojoj će učestvovati svi vlasnici ovih karata, a nagrade će, između ostalih, biti oprema našeg i vašeg kluba (lopte, šalovi, dresovi, trenerke), a najsrećniji dobitnik će imati mogućnost da, kao šef stručnog štaba, vodi ekipu na jednoj od prijateljskih utakmica u letnjem pripremnom periodu i na taj način postane deo Napretkove istorije.

Zato, Čarapani – hajde da se prebrojimo!

P