Навијај за фер плеј


grb


Навијај за Напредак


Менаџмент клуба

Позиција Име
Председник клуба Марко Мишковић
Председник скупштине Милош Ненезић
Потпредседник клуба Бојан Миладиновић
Директор клуба Владимир Арсић
Спортски директор Бојан Филиповић
Генерални секретар Драган Пајић
Финансијски директор Татјана Малинић
ПР Менаџер Валентина Васић
Координатор омладинске школе Иван Бабић