март 15, 2019 admin

 Жеља је највећи проблем

Фудбалски клуб Напредак у последњих седам година није забележио овакав негативан низ резултата, као у последњих седам одиграних утакмица. Најављујући утакмицу 27.кола Радник-Напредак, која се игра у Сурдулици 16.марта, шеф стручног штаба Милорад Косановић није штедео своју екипу:

" Ово је последња утакмица пре репрезентативне паузе и једва чекам да се овај део заврши јер смо јако мало урадили. Изгубили смо доста утакмица. Недопустиво је за тим као што је Напредак да на три утакмице прими по четири гола. Одиграли смо, за овај тим, три коректне утакмице, и у колико успемо да личимо на себе, какви смо били рецимо против Чукаричког у првом полувремену, или против Војводине прво, Спартак друго полувреме, могли би можда и  да направимо добар резултат.

Радник је добра екипа, игра фудбал, кроз игру траже резултат, и морамо бити спремни да будемо стварно максимално сконцентрисани, да покажемо жељу и да се такмичимо.

Жеља је у овом моменту највећи проблем овог тима. Квалитет је такав какав јесте, али није само квалитет проблем. Већи проблем је што немамо такмичарски карактер, и зато се дешава да у моменту када примимо гол, све пада у воду и момци се не понашају онако како би требало да се понашају играчи који играју у овој лиги.

Надам се да ћемо одиграти ових 90 минута боље него до сада и да онда паузу искористимо да поправимо све што се може поправити, а није било добро у овом првом делу".

Вукадиновић је ван строја због повреде, а остали играчи су на располагању стручном штабу.

Утакмица Радник-Напредак игра се у суботу 16.марта са почетком у 16:00 часова на стадиону ФК Радник у Сурдулици.