мај 19, 2017 admin

Желимо победом да се захвалимо публици!

Утакмица последњег, 37. кола Суперлиге у сезони 2016/17. ФК Напредак-ФК Вождовац игра се у недељу 21.маја у 18:30 на стадиону Младост у Крушевцу. Одлуком Управног одбора ФК Напредак улаз ће бити бесплатан, јер на тај начин Напредак жели да се одужи својим верним навијачима који су из недеље у недељу пратили успехе свог "Мезимца".

О предстојећој утакмици, на конференцији за штампу, одржаној у петак 19.маја, говорио је шеф стручног штаба Напретка Вук Рашовић:

" Желимо да победом завршимо ову сезону и даћемо све од себе да то урадимо. Утакмица може да носи резултатски значај, а не мора. То је утакмица у којој ћемо пробати играче који су имали мању минутажу у овом првенству. Вождовац је играо изузетно ову полусезону, тако да очекујем добру утакмицу.

Завршава се сезона, а ми имамо обавезу да је завршимо победом."

Штоперски двојац Миладиновић-Тубић неће због повреда наступити на следећој утакмици:

" Тубић је у Лучанима доживео потрес мозга и он се сигурно неће наћи у протоколу, а Миладиновићева повреда је још увек актуелна. Сви остали играчи су нам на располагању", рекао је Рашовић.

Не желећи да коментарише утакмицу која је одиграна у среду против Младости из Лучана, Шеф струке Напретка је рекао да смо знали да ће утакмица бити тешка,али не толико тешка:

" Треба привести ову сезону крају, направити анализу полусезоне која је била таква каква јесте. Напредак је ове године направио изванредан успех и надам се да можемо до тог петог места.

Нису ни ствари око лиценцирања клубова који нису добили УЕФА лиценцу завршене, али у следећих недељу дана ће све бити јасније.

Предстоји нам опширна анализа сваког појединца у екипи, ко је колико дао, да ли је неко требао да да више...Имамо да направимо план за следећу годину, да видимо шта ће бити са играчким кадром, тако да је много посла пред стручним штабом Напретка.

Амбиције за следећу сезону остају исте, тако да имамо много посла по завршетку првенства".